Erdélyi szálláshelyek - szállodák - szállások - erdélyi olcsó szállás - Ingyenes szálláshirdetés!!!-

 

Főoldal
Szálláshelyek
Látnivalók-Települések
Szállásfoglalás
Programajánló
Sípályák
Hírlevél

Szálláskereső

Település:
Kategória:
=Kertész Vendégház - Csíkmadaras
Medveház panzió - Parajd
Küküllő Panzió - Zetelaka
Krókusz kulcsosház - Boga-völgye
Döme-Bá Kulcsosház - Ivó
Nyikó Panzió - Farkaslaka
Medvetalp Vendégház - Ivó
Margaréta Vendégház I. - Gyergyószentmiklós
Szilárd Vendégház - Csíkrákos(Racu)
Margit Panzió - Szováta 
2018. november 16. péntek, Ödön névnapja van.

Vissza  

Havasi Gyopár Panzió


Cím: Ivó, .Hargita Megye
Kategória: Panzió
 
Mobil: 0040744959094
E-mail:


 
Leírás:
Székelyudvarhelytől 26 km-re a Nagyküköllő mentén haladva, az ivói tanyavilág ölében talál rá – a vendégváró panzióra. A hargitai fenyvesek mindig friss illatával és az Ivó-patak halk csörgedezésével körülölelt, a tengerszint felett 795 méter magasan lévő szálláshely szívesen ad otthont a pihenni, szórakozni, túrázni vágyóknak.
A panzió földszintjén található egy étkező ahol vendégeink kívánsága szerint teljes és félpanzióval ajánljuk étkezési szolgáltatásainkat. A kemencében sült házikenyér, töltött káposzta, malacpecsenye és sok hagyományos ételkülőnlegesség igazi “ paradicsomot” varázsol az ínyencek részére.
A bárban pedig jegespalackból töltött zamatos szilvapálinka hozza meg hangulatát, az esti órákat borozgatással, közös beszélgetéssel töltheti.
A földszinti előtérből van a feljárat az első emeletre, ahol 2 darab kétágyas szoba található valamint két különálló fürdőszoba a folyosón. A második emeleten 6 darab szoba két különálló fürdőszobával várja a pihenni vágyókat, és ha olvasni, beszélgetni, televíziózni támad kedve, megteheti az itt található kis társalgóban.
A panzió udvarán található egy söröző, a csobogó patak partján 5 egymás mellett álló kis faház, mindegyikében két ágy, egy galéria a gyerekeknek , egy fürdőszoba, kis asztal, szekrény és televízió. A faházak előtt játszótér biztosít kikapcsolódást a gyerekeknek. A kis pisztrángos tónál akár horgásztudását is kipróbálhatja.
A szemközti telken található kulcsosházunk két apartmanból tevődik össze, amely nyolc-nyolc fő kényelmes elszállásolására alkalmas. Az apartmanban két különálló szoba, a gyerekeknek emeleti galéria, egy felszerelt konyha és fürdőszoba áll a kedves vendégek rendelkezésére.
Tájékoztató ár: az ünnepnapi árak megegyezés szerint
A panzió félpanziós ellátással: 24 EUR/fő/nap ( reggeli, estebéd, szállás)
A nagy kulcsosház 58 euró/éj/ház(8 fő részére)
Egyéb megjegyzések:
Könnyen megközelíthetők Székelyföld természeti szépségei és nevezetességei:
Madarasi Hargita, Zeteváralja-Zetelaki-víztározó, Farkaslaka- Korond-Parajd-Szováta-fürdő, Székelyudvarhely-Székelykeresztúr-Segesvár, Csíkszereda-Tusnád-Szent Anna-tó, Csíkszereda-Csíksomlyó-Gyímesek, Csíkszereda-Sepsiszentgyörgy-Brassó, Gyergyószárhegy-Gyergyószentmiklós-Gyilkos-tó-Békási-szoros
Quadokat és hószánokat bérelhetnek.
Képek a szállásról:

 
Rokszin Kulcsosház - Boga-völgyeBrigitta Vendégház - SikaszóMeda kulcsosház - Jád-völgyeÁrika Kulcsosház - IvóVadvirág Kulcsosház - IvóÉva Kulcsosház ** - Gyergyószentmiklós

2500Ft/fő/éj


Vándorszálló - Zeteváralja

Zeteváralja


Kristóf Kulcsosház - Gyergyószentmiklós

2800Ft/fő/éj


Sánduly Kulcsosház - IvóIlona Völgye kulcsosház - Homoródfürdő

50 Euro/nap/ház


Pataki kulcsosház - IvóÓzon Panzió III. - Jád-völgyePisztrángos Kulcsosházak - Sikaszó

40Euro/5fő/éj


Hosted by MLnet.hu copyright © IF.Vorzsak Z.G - Romania 2007-2018
Felhasználási feltételek