Erdélyi szálláshelyek - szállodák - szállások - erdélyi olcsó szállás - Ingyenes szálláshirdetés!!!-

 

Főoldal
Szálláshelyek
Látnivalók-Települések
Szállásfoglalás
Programajánló
Sípályák
Hírlevél

Szálláskereső

Település:
Kategória:
=Andrea Vendégház - Marosfő
Hotel Küküllő - Székelyudvarhely
Kiss Panzió - Sepsiszentkirály
Melinda Vendégház - Jád-völgye
Boróka Panzió - Székelyudvarhely
László Panzió - Csernakeresztúr
Márton Vendégház - Ivó
Csilla & Barbara Kulcsosházak - Ivó
Küküllő Panzió - Zetelaka
Kalapács Vendégház - Ivó 
2018. szeptember 24. hétfő, Gellért, Mercédesz névnapja van.

Vissza  

Boróka Panzió


Cím: Székelyudvarhely, .Hargita Megye
Kategória: Panzió
 
Mobil: 0040744959094
E-mail:


 
Leírás:
A 13.A országúton, 5 percre Székelyudvarhely központjától, a Boróka Panzió az ideális választás a szemináriumokra, kurzusokra, konferenciákra, csapatépítő programokra vagy tárgyalásokra érkezett üzletemberek számára, de ugyanakkor azon családok számára is, akik piheni szeretnének vagy feledhetetlen ünnepélyes alkalmakat akarnak megülni meleg, családias hangulatban és kiváló kényelemben.

A vendégszerető, meleg, családias légkör már a panzióba való belépéskor érzékelhető, ahol egy hatalmas nappali tárul elénk, amelyben az ebédlő is megtalálható, és amely, kérésre, átalakítható ünnepélyes térré ceremóniák (esküvő, keresztelő, évforduló), kurzusok, vagy csapatépítő típusú találkozók megrendezésére , 40 személy részére.
Ugyancsak a földszinten, a szalon meghosszabbításában van berendezve egy tágas, ultramodern felszereléssel rendelkező konyha, amelyben azok, akik erre igényt tartanak gyakorolhatják gasztronómiai képességeiket.

Az emeletre érve a vendég újabb tágas multifunkcionális teret fedezhet fel meglepve: egy külön üzletembereknek kialakított sarok, amelyben van egy nyomtatóval ellátott íróasztal, számítógép internetcsatlakozással és fax, középen egy biliárdasztal hívja fel a figyelmet, amely tökéletes azok számára, akik aktívan akarnak lazítani egy fárasztó munkanap után, a bőrkanapék pedig kényelmet biztosítanak azoknak akik egy óriás festményhez hasonlóan a multifunkcionális szalonban felszerelt nagy méretű plazmaképernyőkön szeretnék követni a Tv műsorokat.
Ugyanezen a szinten vannak berendezve az elszállásolási helyek is, az össz befogadóképesség 17 hely, felosztva 4, egyenként 2 ágyas és 3,egyenként 3 ágyas szobára, amelyek egyszerűen de nagyon elegánsan vannak berendezve, ellátva televízióval és ingyenes internet hozzáféréssel.

A külön, modernül berendezett fürdőszobák a hozzájuk tartozó szobák vidám és felpezsdítő színvilágát követik. Egy másik, pezsgőfürdővel ellátott nagyobb méretű fürdőszoba jelenti az ideális választást az ellazulni és feszültséget levezetni vágyóknak a hidromasszázs csodálatos hatásainak köszönhetően.

A manzárd egy hatalmas és kényelmes helyiség, amely a gyerekek számára van berendezve játszó- vagy pihenőhelyként, ellátva 12 emeletes ággyal. Kérésre kisebb gyerekek számára felügyelő személyzet biztosítható. A terasszal ellátott belső kert, egy zöld- és csendoázis távol a város zsúfoltságától, amelybe a földszinti szalonon át lehet kijutni, kiegészíti a lehetőségeket és a kényelmet, amelyekre azok vágynak, akik a Boróka panzióba belépnek. Tökéletes étkezésre, de szabadtéri flekkenezésre is, vagy házikenyér sütésére az erre a célra berendezett rusztikus kemencében. A nyári kert, ugyanakkor, egy tágas és biztonságos játszóteret biztosít a gyerekek számára.

Szolgáltatások:
Egy másik kellemes meglepetés, amelyet vendégeink számára tartogatunk a panzió alagsorában található, a régi földesúri udvarházakra jellemző stílusban berendezett borpince, amelyben régi, az évek során a nemes fából készült hordók ízének köszönhetően megaromásodott borokat lehet megkóstolni.
A panzió rendelkezik modern garázsokkal is, amelyekben az autók maximális biztonságban elhelyezhetőek. Azoknak, akik meg szeretnék látogatni a várost körülvevő csodálatos környéket és a közeli turisztikai l
Tájékoztató ár: az ünnepnapi árak megegyezés szerint
Árak reggelivel:
Kétágyas szoba:
- egy személy esetén 21EUR/fő
- két személy esetén 17EUR/fő
Háromszemélyes szoba:
- egy személy esetén 21EUR/fő,
- két vagy három személy esetén 17EUR/fő.
Kedvezmények:
Az ifjúsági szoba, ha a szülő a lenti szobában van elszállásolva, a gyereknek ingyenes, ha nem 11 Euro/fő.
Csoport esetében, 14 személy fölött 15 Euro/fő (min. 3 éjszaka).
Kedvezmények:
* 0-6 évese
Képek a szállásról:

 
Rokszin Kulcsosház - Boga-völgyeVadvirág Kulcsosház - IvóPisztrángos Kulcsosházak - Sikaszó

40Euro/5fő/éj


Pataki kulcsosház - IvóSánduly Kulcsosház - IvóVándorszálló - Zeteváralja

Zeteváralja


Ózon Panzió III. - Jád-völgyeMeda kulcsosház - Jád-völgyeBrigitta Vendégház - SikaszóÁrika Kulcsosház - IvóÉva Kulcsosház ** - Gyergyószentmiklós

2500Ft/fő/éj


Ilona Völgye kulcsosház - Homoródfürdő

50 Euro/nap/ház


Kristóf Kulcsosház - Gyergyószentmiklós

2800Ft/fő/éj


Hosted by MLnet.hu copyright © IF.Vorzsak Z.G - Romania 2007-2018
Felhasználási feltételek