Erdélyi szálláshelyek - szállodák - szállások - erdélyi olcsó szállás - Ingyenes szálláshirdetés!!!-

 

Főoldal
Szálláshelyek
Látnivalók-Települések
Szállásfoglalás
Programajánló
Sípályák
Hírlevél

Szálláskereső

Település:
Kategória:
=Kétlépés Panzió - Maroshéviz
Anna Vendégház - Ivó
Kovács Kulcsosház - Gyergyószentmiklós
Csilla Kulcsosház - Marosfő
Maros Szálloda*** - Gyergyószentmiklós
Boglárka Vendégház - Gyimesközéplok
Maestro Panzió - Székelyudvarhely
Havasi Gyopár Panzió - Ivó
Teca Panzió - Zetelaka
Csergő Ildikó vendégház - Gyergyószárhegy 
2018. augusztus 19. vasárnap, Huba névnapja van.

Vissza  

Hétvezér Panzió***


Cím: Zeteváralja, .Hargita Megye
Kategória: Panzió
 
Mobil: 0040744959094
E-mail:


 
Leírás:
A Hétvezér Panzió*** Erdélyben, Zeteváralján, Hargita megyében a víztárózó környékén (4 km), a Madarasi Hargita lábánál, Székelyudvarhelytől 15 km-re található, kényelmes, biztonságos, nagy területen fekszik, ideális hely a pihenésre, kikapcsolódásra.

Egy Panzió, két kulcsosház és 4 kis faház áll a vendégeink rendelkezésére. Panzióban 8 szoba (2-, 3-, 4-ágyas szobák, mindegyikben fürdőszoba) , 1 ebédlő, bár található; 24 személynek biztosíthatunk kényelmes szállást. A kulcsosházakban 4-4 hálószoba, 1-1 felszerelt konyha, 2-2 nappali, és 2-2 fürdőszoba található; 8-10 személynek biztosíthatunk szállást. Még 10 személyt fogadhatunk a kisházakban amelyek májustól szeptemberig működnek, általában a gyerekek választják. Közel egy hektár területen fekszik, teljesen bekerítve, zárt parkolóval és egy gondnok áll a vendégek rendelkezésére.
Férőhelyek száma:44+10 fő
Szolgáltatások:
A Hétvezér Panzió Erdélyben, a székelyföld közepén helyezkedik el, csillagtúraszerűen 100 km-es körzetben elérhetőek e táj csodálatos természeti szépségei, építészeti emlékei. Három igényesen berendezett épületben helyezhetjük el vendégeinket.
Saját vízforrásból biztosítjuk a házak ellátását, a dombon található borpincében fakadó forrás vizét vezettük a házakba, amit tetszőleges hőmérsékletre melegíthetünk. Egy kis halastó is található a telken, vendégeink itt foghatnak pontyot, amurt és kárászt, de 4 km-re a víztározóban (140 hektár) napidíj ellenében bárki horgászhat, csónakázhat, vagy úszhat.

A fogadóban minden a pihenést, a kikapcsolódást biztosítja. Vendégeink többféle sportolási lehetőség között választhatnak: asztalitenisz, kosárlabda, foci, a gyerekek úszhatnak a medencében (a szülőkkel együtt is ), esténként tábortűz. Télen síelés, szánkózás után igénybe vehetik - fizetség ellenében- a szaunát.
Három szabadtéri tűzhely található a fogadó területén, vendégeink itt bográcsost vagy rostonsültet készíthetnek meg egy kenyérsütő kemence, amelyben malacot, bárányt, birkát is süthetnek..
Rendelésre - díj ellenében - szervezünk gyalogtúrát, szekértúrát, lehet lovagolni, télen pedig szántúrán vehetnek részt vendégeink.
Vadasparkot látogathatnak, pisztrángot foghatnak vagy vásárolhatnak számos közeli halastóban vagy a Varság-i vízesést, a Csorgókövet is megcsodálhatják a túrák alkalmával. Szervezett módon, traktorokkal vagy terepjárókkal juthatnak fel a Madarasi Hargitára, a székelyek "szent hegyére".
Tájékoztató ár: az ünnepnapi árak megegyezés szerint
Szállás:13 Euro/fő/éj
Szállás félpanzióval :24 Euro/fő/nap

Ünnepnapok megegyezés szerint.
Képek a szállásról:

 
Kristóf Kulcsosház - Gyergyószentmiklós

2500Ft/fő/éj


Ózon Panzió III. - Jád-völgyeVándorszálló - Zeteváralja

Zeteváralja


Sánduly Kulcsosház - IvóÁrika Kulcsosház - IvóRokszin Kulcsosház - Boga-völgyePisztrángos Kulcsosházak - Sikaszó

40Euro/5fő/éj


Éva Kulcsosház ** - Gyergyószentmiklós

2500Ft/fő/éj


Vadvirág Kulcsosház - IvóBrigitta Vendégház - SikaszóPataki kulcsosház - IvóMeda kulcsosház - Jád-völgyeIlona Völgye kulcsosház - Homoródfürdő

50 Euro/nap/ház


Hosted by MLnet.hu copyright © IF.Vorzsak Z.G - Romania 2007-2018
Felhasználási feltételek