Erdélyi szálláshelyek - szállodák - szállások - erdélyi olcsó szállás - Ingyenes szálláshirdetés!!!-

 

Főoldal
Szálláshelyek
Látnivalók-Települések
Szállásfoglalás
Programajánló
Sípályák
Hírlevél

Szálláskereső

Település:
Kategória:
=Zsuzsi Panzió - Zetelaka
Attila-faház - Marosfő
Anett Panzió - Boga-völgye
Baknya Panzió - Bogárfalva
Talpas Fogadó - Ivó
Brigitta Panzió - Parajd
Vártető panzió - Tusnádfürdő
Magasbükki Vendégház - Ivó
Kloska Panzió - Marosfő
Boglárka Kulcsosház - Borzont 
2019. február 18. hétfő, Bernadett névnapja van.

Vissza  

Korona Tájház


Cím: Zeteváralja, .Hargita Megye
Kategória: kulcsosház
 
Mobil: 0040744959094
E-mail:


 
Leírás:
A székelyudvarhelyi Korona Panzió Zeteváralján egy hagyományos parasztbútorokkal berendezett tájjellegű kulcsos házat működtet. A szálláshely Székelyudvarhelytől 20 km-re, a Hargita lábánál, a zeteváraljai vízgyűjtő tó szomszédságában található.
A háztól 500 méterre elhelyezkedő vízgyűjtő tó 140 hektárnyi vízfelületével horgászásra, fürdőzésre, csónakázásra, szörfözésre valamint télen korcsolyázásra alkalmas. A környező hegyi patakok a horgászni vágyók kedvenc helye.
A kulcsos ház összesen 14 fő (+5 pótágy)fogadására alkalmas, a főépületben illetve a hozzátartozó melléképületben. A főépületben 2 lakrész –mindkettőhöz beépített padlástér tartozik - és egy kéthelységes pincelakás (konyha, ebédlő) áll a vendégek rendelkezésére.
Mindkét lakrész alsó szobájában 2 egyszemélyes ágy, valamint a felső szobákban 1 francia ágy és 2 egyszemélyes ágy található. Mindkét lakrész külön fürdőszobával felszerelt, állandó hideg- és melegvíz biztosítva.
A szobák igény szerint pótágyazhatóak (+5 pótágy).Az ágynemű és törölköző biztosított.
A házhoz egy téliesített, komfort nélküli épület tartozik (régi nyári konyha). A beépített padlástérben 2 egyszemélyes ágy, az alsó részben hagyományos parasztkonyha van. Tisztálkodási lehetőség mosdótálban, víz a kerekes kútból hozható (WC az udvaron). A szobák fűtése fával, érckályhával, a fürdőszobák fűtése falra szerelt hősugárzóval történik. A ház melléképületében egy mosókonyha áll a vendégek rendelkezésére, egy automata mosógéppel és vasalóval, melyek igény szerint használhatóak.
Főzési lehetőség a pincében, fatüzelésű kályhán vagy palackgázzal, illetve a szabadtéri sütőben tűzi fával.
Az edények, tányérok, evőeszközök, bográcsok biztosítottak. A konyha hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, gáztűzhellyel és kávéfőzővel van ellátva. Az udvaron egy filagória található, mellette egy szabadtéri flekkensütő és egy felújított parasztkemence. A kemence malac- és kenyérsütésre is alkalmas. A házhoz közel 1 hektár telek és gyümölcsös tartozik, melyet a horgászásra is alkalmas Nagy-Küküllő folyó határol. Feledhetetlen élményt nyújt a környékbeli csodálatos táj bebarangolása a kirándulni és túrázni vágyóknak.
Férőhelyek száma: 14 személy
Szolgáltatások:
felszerelt konyha, ebédlő, fürdőszoba zuhanyzóval, mosógép, vasaló, mosókonyha,
Tájékoztató ár: az ünnepnapi árak megegyezés szerint
Főszezonban:(június 1 - szeptember 15., Húsvét, Pünkösd, Május 1,Karácsony) : 60 EUR/ 4 személy- minden további személy esetén +10 EUR
Elő és utószezon: (január 5 - május 31 és szeptember 16 - december 24) : 48 EUR/ 4 személy- minden további személy esetén +7 EUR
Kedvezmények:
3 éves korig ingyenes
3-14 év között 50%-os kedvezmény
Képek a szállásról:

 
Vadvirág Kulcsosház - IvóBrigitta Vendégház - SikaszóPataki kulcsosház - IvóMeda kulcsosház - Jád-völgyeÁrika Kulcsosház - IvóSánduly Kulcsosház - IvóÓzon Panzió III. - Jád-völgyeKristóf Kulcsosház - Gyergyószentmiklós

2800Ft/fő/éj


Rokszin Kulcsosház - Boga-völgyePisztrángos Kulcsosházak - Sikaszó

40Euro/5fő/éj


Vándorszálló - Zeteváralja

Zeteváralja


Ilona Völgye kulcsosház - Homoródfürdő

50 Euro/nap/ház


Éva Kulcsosház ** - Gyergyószentmiklós

2700Ft/fő/éj


Hosted by MLnet.hu copyright © IF.Vorzsak Z.G - Romania 2007-2018
Felhasználási feltételek