Erdélyi szálláshelyek - szállodák - szállások - erdélyi olcsó szállás - Ingyenes szálláshirdetés!!!-

 

Főoldal
Szálláshelyek
Látnivalók-Települések
Szállásfoglalás
Programajánló
Sípályák
Hírlevél

Szálláskereső

Település:
Kategória:
=Krókusz kulcsosház - Boga-völgye
Gyulak Kulcsosház - Ivó
Edó Kulcsosház - Homoródszentpéter
Erdőfarka Vendégház - Máréfalva
Báncs Ernő Kulcsosházak - Máréfalva
Hétvezér Panzió*** - Zeteváralja
Csilla & Barbara Kulcsosházak - Ivó
Teca Panzió - Zetelaka
Csergő Ildikó vendégház - Gyergyószárhegy
Anna Vendégház - Ivó 
2019. február 18. hétfő, Bernadett névnapja van.

Vissza  

Platán Vendégház


Cím: Ivó, .Hargita Megye
Kategória: kulcsosház
 
Mobil: 0040744959094
E-mail:


 
Leírás:
Kapcsolódjon ki és élvezze a vidéki friss levegőt és vendéglátást a természet szépségeivel körülvett, új, sajátos stílusú vendégházunkban!

A vendégház ideális pihenési lehetőséget biztosít a rohanó világunkból egy kis időre elszakadni kívánó, nyugalomra vágyó és természetkedvelő családok, baráti társaságok számára. Maradandó élményt kínál a közeli erdők, rétek zöldje és illata, a patakok hangja, a fenyvesek suttogása és még sok ezer látnivaló.
Szálláshelyünk egész évben várja a kikapcsolódni vágyó kedves vendégeket.

Elhelyezkedés:

Vendégházunk jól megközelíthető, de mégis nyugodt környezetben található Ivó felső végében, a Madarasi Hargita eltérőhöz közel.
A házhoz egy 7 áras füves udvar tartozik dísznövényekkel és a telek alján csordogáló Filió patakkal. Az udvaron grillező felszerelés várja a sütögetni valamint tágas terasz kerti bútorral felszerelve a pihenni vágyókat.

Szállás, felszereltség:

A 150 m2-es, 2009-ben készült vendégházunk 14 személy részére biztosít ideális pihenést. A közös légterű nappali és étkező teret nyújt baráti beszélgetésekre, TV nézésre, társasjátékok használatára. A konyha elektronikai cikkekkel és tartozékokkal teljesen felszerelt.
A földszinten 1, az emeleten 6 db 2 ágyas szoba található, amelyek mind rendelkeznek saját fürdőszobával. 2 szobában gyerekágy is található.

Előzetes egyeztetések alapján étkezés is megoldható!
Férőhelyek száma :14 személy
Tájékoztató ár: az ünnepnapi árak megegyezés szerint
250 EUR/ház/éj/ 14 fő
Egyéb megjegyzések:
Azok számára, akik térségünket rövid időre és főképp pihenés céljából látogatják meg, tudjuk ajánlani a soron következő, rövidebb időtartamú, helyhez kötött szabadidős tevékenységeket:
- A természetkedvelők barangolhatnak a közeli erdőkben, mezőkön ahol megcsodálhatják a természet minden csodájával felékesített székelyföldi táj különleges szépségét. Évszaknak megfelelően málna-, áfonya-, gyógynövény- illetve gombagyűjtésre van lehetőség.
- Akik hosszabb táv megtételére ajánlkoznak, azonban élvezni szeretnék a természetet egész közelről és annak részesei szeretnének lenni, azoknak a nyári időszakban lovasszekerezést, a téli időszakban pedig lovasszánozást ajánlunk.
- A hagyománykedvelők esztena-, míg a kalankedvelők vadasparklátogatáson vehetnek részt. Az utóbbi helyszíne az Ivó Vadaspark, ami a Romániában és Európában őshonos vadfajok erdei környezetben való bemutatását célozza meg. Mindezen tartalmas programok után nyári időszakban bográcsozási, grillezési lehetőség a ház udvarán. A frissen készült finomságokat szabad levegőn is elfogyaszthatja tágas teraszunkon egy jó hideg sör kíséretében. Téli időszakban pedig az erdei lovasszánozás után mi más esne jobban, mint egy csésze forralt bor a kandalló tüzénél…

Képek a szállásról:

 
Meda kulcsosház - Jád-völgyeIlona Völgye kulcsosház - Homoródfürdő

50 Euro/nap/ház


Ózon Panzió III. - Jád-völgyePisztrángos Kulcsosházak - Sikaszó

40Euro/5fő/éj


Rokszin Kulcsosház - Boga-völgyeVándorszálló - Zeteváralja

Zeteváralja


Éva Kulcsosház ** - Gyergyószentmiklós

2700Ft/fő/éj


Pataki kulcsosház - IvóÁrika Kulcsosház - IvóSánduly Kulcsosház - IvóVadvirág Kulcsosház - IvóKristóf Kulcsosház - Gyergyószentmiklós

2800Ft/fő/éj


Brigitta Vendégház - SikaszóHosted by MLnet.hu copyright © IF.Vorzsak Z.G - Romania 2007-2018
Felhasználási feltételek